Καλάθι 

H Β.ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ η οποία ιδρύθηκε με διακριτικό τίτλο EOS [Electronic Οffice Service] καλύπτει από το 1990 όλο το φάσμα των μεγάλων ηλεκτρονικών και τηλεπικοινωνιακών εξελίξεων της τεχνολογίας που αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς, ιδιαίτερα μετά το 2000.

Με σκοπό την εξυπηρέτηση της σύγχρονης επιχείρησης και τα σημεία λιανικής πώλησης η EOS έχει δημιουργήσει από τη πρώτη στιγμή της λειτουργίας της, Τμήμα πωλήσεων έτοιμο να παρέχει τις σωστές αλλά και σίγουρες λύσεις τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε ιδιώτες.

Επιπλέον, το Τμήμα τεχνικής υποστήριξης έχει την δυνατότητα να επεμβαίνει παρέχοντας τις κατάλληλες οδηγίες και συμβουλές για κάθε προϊόν που αφορά στον τομέα της Πληροφορικής, των μηχανημάτων γραφείου, των ταμειακών συστημάτων, των Τηλεπικοινωνιών, στην εγκατάσταση και υποστήριξη δικτύων (servers), καλωδιώσεων αλλά και σε κάθε έργο που αφορά την εγκατάσταση και τη σύνδεση συσκευών όπως κάμερες παρακολούθησης, ασύρματη δικτύωση, Ιnternet κ.ά.

Το 2012 δημιουργήσαμε τον νέο διακριτικό μας τίτλο, BASELINK, διατηρώντας την προσήλωση μας στην άμεση παράδοση αλλά και στη σωστή υποστήριξη των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

Η Baselink δραστηριοποιείται εμπορικά στους εξής τομείς:

  • Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές: Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες πληροφορικής η Baselink μεταπουλά υπολογιστές που προέρχονται από σχεδόν όλους τους επώνυμους οίκους όπως servers και ηλεκτρονικούς υπολογιστές HP, LENOVO, FUJITSU, DELL, INTEL, ACER κ.α. καθώς και συναρμολογούμενους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τους οποίους διαθέτει τόσο σε χονδρική όσο και σε λιανική πώληση.
  • Υποστήριξη προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών: Σε συνεργασία με την SINGULAR, ALTEC και WINPOS.
  • Περιφερειακά Υπολογιστών: Ups, εκτυπωτές, scanners, οθόνες, modems, barcodes κ.α
  • Ταμειακές, ζυγιστικές μηχανές και μηχανές γραφείου: Σε διάθεση χονδρικής και λιανικής για τις οποίες παρέχεται επίσης τεχνική υποστήριξη.
  • Συσκευές fax, τηλεφωνικά κέντρα, PANASONIC τηλεφωνικές συσκευές και OFFICE AUTOMATION: Η Baselink διαθέτει τα προϊόντα αυτά, τόσο σε χονδρική όσο και σε λιανική ως εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της INTERTECH. Για τις συσκευές αυτές παρέχεται επίσης, τεχνική υποστήριξη.

Η τεχνογνωσία και η εμπειρία των πωλητών αλλά και των τεχνικών μας συναποτελούν τους κύριους λόγους που συντελούν τόσο για την αδιάλειπτη και επιτυχή μας παρουσία στο χώρο όσο και για την ανοδική μας πορεία στην αγορά.

Η υπευθυνότητα στο service και η έγκαιρη αποκατάσταση βλαβών από τους τεχνικούς της Baselink εξασφαλίζουν στους πελάτες μας, την ομαλή λειτουργία του εξοπλισμού τους.

Επίσης η δυνατότητα ολοκληρωμένων μηχανογραφικών λύσεων για χώρους λιανικής πώλησης, όπως συνδέσεις ταμειακών μηχανών με υπολογιστή, καταγραφικών αποθήκης και τερματικών pos προσφέρει διέξοδο αλλά και σιγουριά στον επαγγελματία που γνωρίζει τι ακριβώς θέλει αλλά δεν ξέρει που θα το βρει.

Τέλος στηρίζουμε τους πελάτες μας σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί με την με την βοήθεια, τις συμβουλές, τις κατευθύνσεις και τις οδηγίες που δίνει το ειδικό μας επιτελείο, το οποίο αποτελείται από ταλαντούχους εκπαιδευτές και προγραμματιστές.

Τηρώντας με συνέπεια τους χρόνους αποπεράτωσης βλαβών αλλά και με προσιτές τιμές σε προϊόντα και υπηρεσίες, ευελπιστούμε στην περαιτέρω ενδυνάμωση της σχέσης εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει με τους πελάτες μας.

 

Μετά τιμής για την BASELINK
Β.ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
ΜΑΝΑGER

Κατηγορίες

Newsletter

Επικοινωνία

Θηβών 505 & Ανεξαρτησίας 3
122 43 Αιγάλεω, Αθήνα

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνα: 210-5984571, 210-5912323, 210-5314180
Φαξ: 210-5316531

© 2016 baselink.gr | Designed by imode.gr

Προϊόντα

Καλάθι ΑγορώνX